Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Κουτσομπολιό!!!

Mόλις έμαθα ότι ο συγκάτοικός μου και κολλητός μου φίλος είναι ζευγάρι με την πρώην μου και χάρηκα ιδιαίτερα. Και είπα να το γράψω. Εξάλλου είναι το κουτσομπολιό της παρέας μας. Αν δεν το γράψω εδώ, πού θα το πώ; Να ζήσετε ευτυχισμένοι αγαπητοί μου φίλοι.

8 σχόλια:

Bolek είπε...

ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ...

Μάνος είπε...

Μπράβο ρε Bolek. Βέβαια ο τρίτος κολλητός μου και κολλητός σου δεν το είπε σε σένα που είσαι ο πρώην της ούτε σε μένα που είμαι ο πρώην της.

Μάνος είπε...

Και συνεχίζω. Η πρώην σου που τα έχει με τον κολλητό σου χωρίς να το ξέρεις, το έκανε επειδή σίγουρα ο νυν της θα είχε πρόβλημα να βγει με τον πρώην της, που είναι ο κολλητός του. Βέβαια αν έχει όντως τέτοιο πρόβλημα, ο κολλητός μου να βγαίνει με τους πρώην της πρώην σου, τότε θα πρέπει να μην ξαναδεί κανένα φίλο του.
Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε αυτό το κουτσομπολιό. Πολύ το χάρηκα.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια τι ωραια προβληματα ειναι αυτα!!παρακαλω το θεο να εχω κι εγω τα ιδια προβληματα!να ειστε ολοι καλα να κανετε αλλαξοκολιες και να ειστε ευχαριστημενοι!μα τι ωραια προβληματα πραγματικα!ευχομαι στο γαμο του μανου να μαζευτειτε οι πρωην οι νυν και οι επομενοι!για να μπω κι εγω στη παρεα πρεπει να σας "παρω" ολους?μα τι ωραια παρεα βρε μανο!πραγματικα "κολλητη"!!!

Bolek είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΑΝΕΚΤΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ...
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΩ, ΕΓΩ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΟΥΗΔΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μήπως είστε τίποτα σερραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Oχι.

Μαλακες ειναι.