Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Ήρθαν 2 φίλοι στο σπίτι και δεν σταματήσαμε να γελάμε. Ευτυχώς που έφυγαν δηλαδή.
Μπήκα στο blog για να το γράψω και για να το διαβάζω και να το θυμάμαι.
Καληνύχτα.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Aναδημοσιεύουμε τον ΠΡΕΖΑ !!!


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒLOGS...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
Παρασκευή, Νοέμβριος 09, 2007,

To κείμενο είναι του ΠΡΕΖΑ

Mε το προσχημα της απειλης τρομοκρατικων επιθεσεων,
της διακινησης ριζοσπαστικων ιδεωναπο "αντιφρονουντες-τρομοκρατες", της στρατολογισης νεων ατομωναπο τρομοκρατικες οργανωσεις κτλ...η Κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας, με τη συνενοχη του ΠΑΣΟΚ,κατεθεσε νομοσχεδιοστην Ελληνικη Βουλη,με το οποιο η Εθνικη Υπηρεσια Πληροφοριων αναλαμβανει την επιτηρηση του διαδικτυουγια την παταξη κυβερνοεγληματων, γραμμη μαλιστα που ακολουθουν ολα τα κρατη μελητης Ευρωπαϊκης Ενωσης.


Με αλλα λογια η ελευθερια του τυπου και της γνωμης,αλλα και η διαδωση των ιδεων,βαλεται αποκαι προς ολες τις πλευρες.Εαν εγω για παραδειγμα,ξεκινησω αυριο εκστρατεια,με βασικο συνθημα "Να καει,να καει το μπουρδελο η Βουλη",ειμαι εκτος απο υποπτος για τρομοκρατικη επιθεση, αναρχικος, μελλοντικος τρομοκρατης και φανατικος υποστηρικτης του Mπιν Λαντεν.

Δυστυχως, τετοια νομοσχεδια μας οδηγουν χρονια πισω, οταν οι πολιτες συλλαμβανονταν μονο και μονογια τις ιδεες τους και τα ονειρα τους.Ή μηπως το παρελθον μας,ειναι το μελλον της επομενη γενιας;"ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ:δηθεν της δημοκρατιας,αν τολμησεις να εχεις διαφορετικη γνωμη απο την εξουσια,σου αφαιρουν το λογο και την προσωπικη σου ελευθερια,αν τολμισεις να βγεις απο το μαντρι σε τρωει ο λυκος"



Τελικα οι Ελληνες bloggers θα μεινουμε αμετοχοι μπροστα στις εξελιξεις ή θα οργανωθουμεωστε να δημιουργησουμεΕυρωπαϊκη θυελα αντιδρασεων για τους νεους τρομονομους;;;

Αγόρι μου εσύ


Γιατί μεγαλώσαμε με το όνειρο και εσύ βάλθηκες να το κάνεις πραγματικότητα.
Γιατί προσωποποιείς αυτό που πάντα ελπίζαμε.

Τι και αν είσαι ένας ποδοσφαιριστής;
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η πόρωση που μας δίνεις.

Κόκε... είσαι σκληρό ναρκωτικό.







Tι ήταν αυτό πάλι που έκανε ο Αρης ρε παιδιά; Τι θα ζήσουμε φέτος ρε μάγκες; VAMOS ARIANARA

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Αυτά είναι. Δεν φταις και βγαίνεις μαλάκας.

  • Πλήρωσες αλλά δεν σου δίνει αυτό που συμφωνήσατε.
  • Την τελευταία στιγμή σου ομολογεί ότι δεν μπόρεσε να κάνει αυτό που σου υποσχέθηκε.
  • Δεν φωνάζει ούτε το παίζει τρελός παρά μόνο παρακαλά να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία.
  • Παραδέχεται ότι του φέρθηκες άψογα και υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί.
  • Ωστόσο εκτέθηκες σε πολλούς ανθρώπους.
Σου λέει ότι έχει παιδί 1 έτους.
ε.... δεν του δίνεις την ευκαιρία που σου ζητάει;

Με την ευκαιρία... Αλέκο να σου ζήσει ρε φίλε. Συγχαρητήρια. Εύχομαι να σου μοιάσει. Συγχαρητήρια και στη μανούλα!!! Έμμα μου κάθε ευτυχία από τους φίλους σου.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Επιστροφή στο blog

Kυρίες κάι κύριοι, αυτό είναι το πρώτο post που γράφω από το σπίτι μου και από τη ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ (που μεταξύ μας την έκανε η Ασπαλένα). Χρειάστηκαν μόνο 40 μέρες αναμονής του παλιόπουστα του ΟΤΕ να κάνει τους ελέγχους του -ψηφιακούς και μη- και επιτέλους να έρθουν κάποια στιγμή στο σπίτι μας για να διορθώσουν τη βλάβη της γραμμής. Όμως τέλος καλό, όλα καλά... τώρα πια θα πληρώνουμε ΟΤΕ αλλά θα έχουμε αυτό που πληρώνουμε, γιατί τον προηγούμενο μήνα δεν το είχαμε.