Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

3η season Prison Break




Το κανάλι FOX πριν από λίγες μέρες έδωσε στην δημοσιότητα ένα μεγάλο δελτίο τύπου σχετικά με την νέα 3η season της επιτυχημένης σειράς Prison Break. Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ:

Πάνω που νόμιζαν οτι ξέφυγαν, γυρνάνε πάλι πίσω - για την πιο επικίνδυνη απόδραση που έγινε ποτέ. Φτάνοντας στην δραματική και γεμάτη δράση 3η season, η σειρά Prison Break βρίσκει τον Michael Scofield να κρατείται άδικα στην Sona, μια Παναμέζικη φυλακή απο την κόλαση όπου δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν φρουροί και δεν υπάρχει η δυνατότητα απόδρασης. Παρά την αθώωση του Lincoln για τα υποτιθέμενα εγκλήματά του, η ελευθερία των 2 αδερφών δεν κράτησε πολύ καθώς ο Michael έπεσε σε παγίδα και φυλακίστηκε στην Sona απο την "Εταιρεία", την ίδια κυβερνητική συνωμοσία που έριξε αρχικά τον Lincoln στην φυλακή. Ο Michael σύντομα ανακαλύπτει πως επίτηδες τοποθετήθηκε στην Sona ώστε να ετοιμάσει άλλη μια τολμηρή και φαινομενικά αδύνατη απόδραση αυτή την φορά για να ελευθερώσει τον Whistler, έναν μυστηριώδη φυλακισμένο που κρύβεται μέσα στο σύστημα των αγωγών της φυλακής. Η Sona (εμπνευσμένη απο την πραγματική φυλακή Carandiru στην Βραζιλία) δεν μοιάζει με καμία Αμερικάνικη φυλακή. Μία δολοφονική εξέγερση μεταξύ των φυλακισμένων έχει διώξει όλους τους φύλακες και τις υπόλοιπες αρχές και έτσι άφησαν την φυλακή στην νέα της ιεραρχία και στον ηθικό κωδικό που έφτιαξε και τηρεί ο σκληροτράχηλος έμπορος ναρκωτικών Lechero. Με την είσοδό του στην Sona, ο Michael πρέπει να αποκρούσει τις υποψίες και την οργή του Lechero καθώς θα προστατεύει τον εαυτό του απο μία τριάδα νέων εχθρών: τον Alex Mahone, έναν πρώην πράκτορα του FBI που αποκαλύφθηκε οτι είχε σχέσεις με την "Εταιρεία", τον Brad Bellick τον πρώην φύλακα της Fox River και τον μονόχερο παιδόφιλο Theodore "T-Bag" Bagwell κάνοντας έτσι τα σχέδια του Michael για απόδραση ακόμα πιο δύσκολα και μπερδεμένα. Αυτή την φορά λοιπόν οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Lincoln πρέπει απο έξω να μπορέσει να βοηθήσει τον αδερφό του να δραπετεύσει αλλά και να σώσει τον γιό του που τον έχουν απαγάγει αλλά και την κοπέλα του Michael την Sara. Στον Παναμά, ο Lincoln συναντά τον Fernando Sucre και μπλέκεται με 2 όμορφες γυναίκες οι οποίες θα έχουν σημαντικό ρόλο στην απόδραση, την Susan B. Anthony, μια ψυχρή και θανάσιμη υπάλληλο της "Εταιρείας"¨και την Sofia, την αθώα κοπέλα του Whistler η οποία δεν έχει ιδέα που πάει να μπλεχτεί. Ο χρόνος περνάει και ο Michael και ο Lincoln πρέπει να βρουν έναν τρόπο να βρεθούν ξανά με τους αγαπημένους τους, να εξαφανίσουν την "Εταιρεία" και να ετοιμάσουν την πιο δραματική απόδραση που έγινε ποτέ.
Source: FOX

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

san to lost den yparxei alli seira. Ayto den to exv dei pote.

bladewalker είπε...

Όλες αυτές οι σειρές ίδιες είναι. Copy-paste απο την "Τόλμη και γοητεία" με αλλαγμένο σενάριο (στο ακόμη πιο ηλίθιο) ίδια γυρίσματα με μικροδραματικές κορυφώσεις υποχρεωτικά ανά 7,5 min για να ακολουθήσει (με βάση την αμερικανική τηλεόραση) το break και έναντι της σερβιρισμένης "αγωνίας", περιμένεις σα μλκς τη συνέχεια, άρα βλέπεις και τις διαφημίσεις.

Βιομηχανική λάιτ τηλε-"ψυχαγωγία" των εταιριών, που βρήκαν τη μαζική συνταγή για κέρδη. Την προηγούμενη δεκαετίας ήταν τα ριάλιτι, τώρα "οι σειρές".
Low buget, μαζική αποβλάκωση για παραδομένους καταναλωτές του καναπέ, με αισθητική Τσακι Τσάν.

bladewalker είπε...

Υ.Γ : Και λίγα είπα.

bladewalker είπε...

Υ.Γ2 : Κι όμως, σαν το prison τάδε, υπάρχουν δεκάδες, εξίσου εμπορικά χασμουρητά σε pop τηλε-περιτύλιγμα.

Το απόλυτο χασμουρητό...