Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Έρχεται ο Αrtbomber...

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα Άσιμου που πουλούσε σε κασσέτες τα τραγούδια του αλλά και άλλων καλλιτεχνών που ήρθαν σε σύγκρουση με τις εταιρείες τους και έχοντας ως αυτοσκοπό δημιουργίας του, την ανατροπή του υπάρχοντος σκηνικού, θέλει να γίνει ο μεγαλύτερος διαδικτυακός πολυχώρος τέχνης. Ο Artbomber απαγορεύει την είσοδο σε δικαιώματα «εταιρειών», «τρίτων» και «μεσαζόντων» και αναγνωρίζει ως μοναδικό λήπτη αποφάσεων τον ίδιο το δημιουργό.
Αγκαλιάζοντας όλες τις πιθανές και απίθανες, γνωστές και άγνωστες μορφές τέχνης και τους δημιουργούς όλου του κόσμου, θέλει να αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα δράσης του καλλιτέχνη και κυρίως τον ισχυρότερο συνεργάτη και υποστηρικτή του νέου δημιουργού.
Ο Artbomber επιδιώκει με τις επαναστατικές και πρωτοπόρες υπηρεσίες που προσφέρει στον καλλιτέχνη, να αναδείξει και να προβάλει τη δουλειά του νέου δημιουργού και να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να ασχοληθεί αποκλειστικά με την τέχνη του. Επίσης θέτει νέες ανατρεπτικές παραμέτρους στην προώθηση των έργων τέχνης, κινούμενος πάντα στην κατεύθυνση ότι όλα λειτουργούν υπέρ του δημιουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: