Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

"Οι νταβατζήδες σε μάραναν" που έλεγε και η γιαγιά μου

Ρε Κωστάκη, πάλι βρε αγόρι μου έγινε κάτι που σίγουρα δεν ξέρεις. Αν το μάθαινες, σίγουρα θα εξαγριωνόσουν αλλά εσύ και πάλι με κάτι άλλο είχες πιαστεί και δεν είχες το χρόνο. Δεν πειράζει.
Βρε Κωστάκη, θυμάσαι που είχες πει:
«Πέντε-έξι “νταβατζήδες” κυβερνούσαν τη χώρα και νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν»;
Μάντεψε Κωστάκη. Συνεχίζουν!! Μην τρομάξεις. Κωστάκη διάβασε και λίγο παρακάτω.
Ο ΟΠΑΠ έκανε διαγωνισμό ενοικίασης λογισμικού, τερματικών και άλλων υπηρεσιών. Δηλαδή τα πάντα. Έκανε διαγωνισμό για να αναδειχθεί ο νέος μεγαλοπρομηθευτής που θα κερδίσει άπειρα από το δημόσιο ταμείο του κρατικού τζόγου.


Όταν κέρδισε το διαγωνισμό ο Κόκκαλης επί ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και τι δεν είχε πει για τον εθνικό προμηθευτή και τον μεγαλοδιαπλεκόμενο Κόκκαλη που τον είχε κάνει σημαία διαφθοράς.
Κωστάκη η κυβέρνησή σου του έδωσε το κρατικό χρήμα για 4 χρόνια με απευθείας ανάθεση!!!

Γιατί ρε Κωστάκη έδωσες το κρατικό χρήμα στον Κόκκαλη με απευθείας ανάθεση; Δεν φοβάσαι μην εκτεθείς; Α... ναι. Είπαμε εσύ δεν ήξερες τίποτα.
Μ΄αυτό όμως ρε Κωστάκη που το λες και το ξαναλές και μας το έχουν πει και μας το έχουν ξαναπει ότι δηλαδή εσύ είσαι αμέτοχος σ' αυτά που κάνουν οι άνθρωποι που επέλεξες, δεν εκτίθεσαι περισσότερο; Δεν φτάνει πια το ότι δεν ήξερες; Ας ρώταγες.
Αν λοιπόν ρώταγες, θα μάθαινες ότι κάποια μέλη της επιτροπής -λέει- παραιτήθηκαν και ξαφνικά ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος -ελλείψει μελών επιτροπής- και αναγκαστικά, αναγκαστικά όμως, η δουλειά ανατέθηκε στον Κόκκαλη και πάλι!!! Με απευθείας ανάθεση παρακαλώ...!!!

Ρε Κωστάκη τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει διαγωνισμό.
Ρε Κωστάκη να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.

Ποιοί είναι αυτοί οι νταβατζήδες που θα τους έκοβες τα πόδια και θα τους έβαζες φυλακή και, και, και.... ; Ποιοί είναι; Γιατί προφανώς ο Κόκκαλης δεν είναι. Δεν μας λες, ε.;;; Πες μας τότε ποιές είναι οι πόρνες που εκμεταλλεύονται οι νταβατζήδες. Αυτό έχεις το θάρρος να μας το πεις;



Δεν υπάρχουν σχόλια: