Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Δεν πάτε να γαμηθείτε ρε ανώνυμοι ηλίθιοι;

Το Blogmanos σταματά εδώ.

Ηλίθιοι ανώνυμοι (που ξέρω ποιοί είστε) βαρέθηκα να διαβάζω τις μαλακίες που μου γράφετε όχι γιατί θέλετε να σχολιάσετε αυτά που έχω ανάγκη να εκφράσω αλλά γιατί θέλετε να βγάλετε τα προσωπικά σας κόμπλεξ.

Σας βαρέθηκα μωρέ. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι πρέπει να γράψω μήπως και τα σχολιάσετε εσείς αρνητικά. Δεν θέλω να σκέφτομαι εσάς όταν κάθομαι να γράψω.

Άντε γεια.

Μην απαντήσετε σ' αυτό το κείμενο. Δεν θα ξαναμπώ ποτέ εδώ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι συνάδελφοί σου που διαβάσαμε αυτό το κείμενο θα μαζέψουμε υπογραφές - έστω και από άλλο blog - για να μην το κλείσεις. Δεν είναι δυνατόν ένας δυναμικός άνθρωπος (πάνω από όλα)να υποβάλλεται σε αυτολογοκρισία λόγω ανωνύμωνν σχολίων...
Φοβάσαι την κριτική; Δεν θα έπρεπε. Αντιθέτως η κριτική πρέπει να σε ενθαρρύνει, να σε ενδυναμώνει και να αντιλαμβάνεσαι ότι τα "κείμενα σου έχουν δύναμη και απήχηση", άρα γι' αυτό ενοχλούν ορισμένους - ανώνυμους κακεντρεχείς σχολιαστές.
Μήπως οι δημοσιογράφοι που καθημερινά δέχονται τα πυρά των κριτικών όπως η Πόπη Διαμαντάκου και άλλες τύπου Γκολεμά για τις έρευνές τους θα έπρεπε να σταματήσουν τη δημοσιογραφία; Αντιθέτως αυτό είναι ένα σκαλοπάτι ακόμη για την κατάκτηση της κορυφής...
Κι εμείς πολλάκις συνταχτήκαμε στο πλευρό αυτών που σχολίασαν αρνητικά και άλλες φορές απογοητευτήκαμε με την εμπάθεια που υπάρχει.
Ένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ - πάλι είχε γράψει "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ BLOGMANOS.BLOGSPOT.COM", τώρα θα το επαναλάβω κι εγώ ΦΩΝΑΧΤΆ!

Υπογράφω πρώτη ΕΓΩ:
ΜΑΡΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΦΕΝΤΖΗ
Συμπληρώνει η φίλη μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ
ΦΛΩΡΑ ΠΕΤΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤΖΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ
ΣΑΝΤΥ ΛΑΔΙΚΟΥ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΝΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΤΟΝ κ.ΚΟΤΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι έδιναν σημασία στους ανύπαρκτους, κομπλεξικούς, κατίνες, άβουλους, μηδενικά, σ' αυτές τις "ηχηρές" απουσίες, ή αλλιώς λεβεντομαλάκες ελληνάρες, ακόμα και αυτά τα λίγα που γίνονται και τα χαιρόμαστε, και έχουμε λόγο να ξυπνήσουμε το πρωί και να δουλέψουμε, να ερωτευτούμε, να κάνουμε παιδιά, σ' αυτόν τον τόπο, δεν θα γινόντουσαν ποτέ!
Το παραπάνω αφιερώνεται σε σένα και σε όλους εκείνους τους αδέσμευτους,λάτρεις ανύπαρκτης θρησκείας, αδέσμευτους υππότες ιδανικών, σε όλους εκείνους που σηκώσαν τη σημαία τους ψηλά και πάνε, κι ας ξέρουν ότι είναι μόνοι.
Και συ θα μπορούσες να διαβάζεις blog και να γράφεις κατινιές, το κάνεις; Δεν έχεις χρόνο και λόγο, τυχερέ!!! Μπορείς να δείξεις οίκτο και να συνεχίσεις, για να έχουν οι κακόμοιροι κάτι να ασχολούνται ή να σταματήσεις και να βοηθήσεις την θεαματικότητα των reality ή να να ανεβάσεις το κασέ των 090. Ότι και να κάνεις μαζί σου!!!! Κατάλαβε το παίζεις σε άλλη πίστα!!!


Λένα Ντεβίνγκα

geokalp είπε...

κοίτα, το έχω αντιμετωπίσει!
και δεν με πήρε από κάτω έστω κι αν μου ανέβαζε την πίεση...

τρόποι αντίδρασης:
1. όχι ανώνυμα σχόλια - εύκολο
2. μετριασμός σχολίων - πιο πολύ δουλειά

μην το βάλεις κάτω!

Ανώνυμος είπε...

MANO MOU POIOS ARXIDAS SE PARENOXLEI KAI SY GIATI TOY DINEIS SHMASIA?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτύρομαι γιατι η ΜΑΡΛΕΝ ΚΑΦΕΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, έβαλε το όνομά μου στους υποστηρικτές αυτού του blog. Ποσώς με ενδιαφέρει αν βάλει λουκέτο το blog αυτό. Αφού δεν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης του, γιατί να έχω εγώ. Διαμαρτύρομαι και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Προδοτη τσατσε, ΦΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος... Ξέρεις πόσα πράγματα άλλαξαν στον κόσμο και στις ζωές μας; Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει αυτό το blog σαν κι εσένα... Βίον Ανθόσπαρτον! Ναι, είναι αλήθεια παντρεύεσαι την γυναίκα της ζωής σου, όπως πολλάκις έχεις αναφέρει από εδώ. Πλέον δεν είμαι ανώνυμη, Marlen Kaffen!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ υποφέρω εξίσου το ίδιο με τότε που διάβασσ για τον αρραβώνα σου μέσα από αυτό το blog. Στα γράφω μιας και ξέρω ότι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ να τα διαβάσεις. Σ'αγαπώ!