Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

Κωλόμπατσοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι. (2)


To φοβηθήκαμε, το γράψαμε και μιας και το γράψαμε, είπαμε να το ψάξουμε και λίγο για να δούμε αν ευσταθούν οι φόβοι μας.

Θυμάστε τον Κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου που τον έκαναν αγνώριστο στο ξύλο οι μπάτσοι τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς κανένα απολύτως λόγο;;!!;;



Ο Αστυνομικός Διευθυντής ήταν παρών στο περιστατικό αλλά δεν παρενέβη -λέει- για να σταματήσει τα πρωτοπαλλίκαρά του. Αρκέστηκε -λέει- σε προφορική εντολή αλλά δεν εισακούστηκε - λέει- από τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα έδερναν.

Τέλος πάντων... ξέρετε ποιά ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή για αυτό το περιστατικό που επίσης ως βίντεο κυκλοφόρησε σ' όλο τον κόσμο και κλαίγανε και ουρλιάζανε όλοι στα κανάλια; (Για τους υποκριτές μπάτσους λέω. Οι δημοσιογράφοι καλά κάνουν και ουρλιάζουν σ' αυτές τις περιπτώσεις).



15 ΜΕΡΕς ΑΡΓΙΑ



Ακούστε τι δέχθηκαν οι μπάτσοι για να μην τιμωρήσουν τον φίλο και συνάδελφό τους αξιωματικό και στέλεχος της Αστυνομίας... Ότι δεν τους σταμάτησε μεν (γιατί αυτό το είδαμε στο βίντεο αλλιώς θα μας έλεγαν ότι τους σταμάτησε κιόλας) αλλά δεν έφταιγε αυτός γιατί έκανε ό,τι μπορούσε. Τους το φώναξε. Τους είπε "Σταματήστε ρε παιδιά" αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν. Συνεπώς αθώος ο αξιωματικάρας.



Και τώρα εγώ για να μην αρχίσω να λέω πάλι τα δικά μου τα κακεντρεχή. Πείτε μου ρε μάγκες... ποιός πιστεύει ότι ο Διοικητής θα έδινε εντολή και δεν θα τον άκουγαν οι απλοί αστυνομικοί; Δηλαδή τους είπε ο Διοικητής "σταματήστε ρε παιδιά" και τα παιδάκια τα υπόλοιπα έκαναν πως δεν τον άκουσαν και συνέχισαν να χτυπούν τον φοιτητή (που σημειώστε... δεν είχε κάνει τίποτα. Απλά για να δείρουν βγήκαν και βρήκαν αυτόν μπροστά τους).



Τότε είχε γίνει χαμός μ' αυτό το περιστατικό όπως και τώρα με το βασανισμό στο 4ο Ομονοίας. Και τότε μιλούσαν για παραδειγματικές ποινές και μεμονωμένο περιστατικό όπως και τώρα. Και τον τιμώρησαν. Τον έσκισαν. Του επέβαλαν 15ήμερη αργία.



Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ;