Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Σχόλιο - Που το πας ρε Κεδίκογλου;

Αμερικάνικα αεροσκάφη κάνουν 60 πτήσεις στην Ελλάδα, απαγάγουν και ανακρίνουν Πακιστανούς πολίτες στη χώρα μας. Εισαγγελείς προσωποποιούν τους ιθύνοντες και τους ονομάζουν και τώρα μετά από τόοοοσο καιρό, όπως όλα δείχνουν η υπόθεση πάει στο αρχείο γιατί δεν μπορούν -λέει- να βρουν τους δράστες.
Αντίθετα οι συντάκτες της εφημερίδας που τους έδειξε όλους να κάθονται και να πετάνε λουλούδια πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια δικάζονται με την κατηγορία της εσχάτης προδωσίας. (Αυτά έγιναν επί Ν.Δ).

18 μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών, ακόμη η δικαιοσύνη δεν έχει βγάλει ένα πόρισμα. Ακόμη δεν μπόρεσαν να πουν ποιός φταίει. (Και αυτά έγιναν επί Ν.Δ).

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου δικαίωσε τις τράπεζες στην υπόθεση των penalties (με σταθερό επιτόκιο). Δηλαδή έστω και αν αποπληρώσεις το δάνειο που πήρες, μήνες πριν τη λήξη του, πρέπει να πληρώσεις όλό τον τόκο στην τράπεζα.

Στην υπόθεση των συμβασιούχων που πέρυσι ο Άρειος Πάγος με την 18/2006 απόφασή του είχε τοποθετηθεί θετικά ως προς τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, φέτος με τηλεφωνικές ψήφους 3 δικαστών, άλλαξε ρότα και τις απαγόρευσε. (Αντίθετη απόφαση θα διέλυε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης - παρ' ό,τι προεκλογικά έδινε τέτοιες υποσχέσεις).

Μέσα σ' έναν μήνα αποκαλύπτεται ότι ο υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου έχει πλουτίσει ανεξήγητα την περίοδο του χρηματιστηρίου καθώς και ότι διορίστηκε μόλις αποφοίτησε στην νομοπροπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Επιτροπή Σοφών) - (όταν φυσικά ο πατέρας του ήταν Πρόεδρος του Αρείου Πάγου).
(Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαληγούρας δεν κάνει το παραμικρό).

Για να μην τον αδικούμε όμως.... ακούστε και το επόμενο.
Δικαστές καταγγέλλουν ότι ο Ρωμύλος Κεδίκογλου τους κάλεσε στο γραφείο του και τους έδινε "ειδικές συμβουλές" να βγάλουν καταδικαστικές αποφάσεις όταν θα ξαναδικαστεί η υπόθεση της ΔΕΚΑ.
(Μόνο που η υπόθεση της ΔΕΚΑ αφορά στη διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών επι ΠΑΣΟΚ).

Δηλαδή; ; ; ; ;

Ξέρω, ξέρω, είναι όλα αυτά συμπτωματικά και η Δικαιοσύνη είναι ακέραιη και αμέτοχη στα κομματικά παιχνίδια που πάνε να την εμπλέξουν κακοπροαίρετοι και ύποπτοι δημοσιογραφικοί κύκλοι.

Πως με βλέπετε για εκπρόσωπο τύπου του Παπαληγούρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: