Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Κωλόμπατσοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.



Τους ακούσατε πως μιλούσανε; Για αυτό το απίστευτο βίντεο που δείχνει τον άγριο βασανισμό κρατουμένων, ο αρχιφύλακας που τα διοργάνωσε και τα απολάμβανε όλα αυτά είπε: "Εντάξει, εγώ για πλάκα το έκανα".

Ε... Μπράβο ρε μαλάκα, αφού το έκανες για πλάκα, να σε αθωώσουμε. Ας το ξεχάσουμε λοιπόν. Καλά έκανες και το τράβηξες και σε βιντεάκι για να γελάνε και οι φίλοι σου.


Και μην ακούτε τώρα που βγαίνουν όλοι και καταδικάζουν το γεγονός. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις ποινές και όχι μόνο αυτό... πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τους δοθεί αμνηστία ξαφνικά σε ένα χρόνο ή για υπηρεσιακούς λόγους ανασταλεί η όποια ποινή επ' αορίστω. Ξέρουν ότι οι δημοσιογράφοι θα παρακολουθούν την ιστορία για ένα διάστημα. Ξέρουν όμως ότι και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Σ' ένα χρόνο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα και κανείς δεν θα ασχολείται. Και όμως ρε μάγκες... κάποιος θα ασχοληθεί και τότε.


Ο τύπος βασάνισε και το τράβηξε στο βίντεο για να το δείξει στους φίλους του. Βέβαια, τώρα ό,τι και να πούμε, ό,τι και να γραφτεί, δεν έχει αξία.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ.
Στην παραγματικότητα κανείς μπάτσος δεν λυπήθηκε από αυτό που είδε. Μόνο για τη δημόσια εικόνα τους ενδιαφέρονται. Κατά τα άλλα, αρχίζουν τις γνωστές μαλακίες.... "Ναι αλλά ξέρεις ότι εγώ κινδυνεύω και ρισκάρω τη ζωή μου και ότι αν βρεθεί αυτός στη θέση μου θα μου κάνει πολύ χειρότερα" και ένα σωρό τέτοιες αηδίες.


Δεν θα κάτσω να μιλάω για τα αυτονόητα. Δεδομένο είναι ένα: Οι μπάτσοι δεν καταλαβαίνουν. Αυτό σημαίνει ότι ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ.

Και μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες του είδους "είναι μεμονωμένο περιστατικό και να μην γενικεύουμε και υπάρχουν πολλοί καλοί αστυνομικοί και λίγοι κακοί όπως σε όλους τους χώρους".

1 σχόλιο:

Dimitris Tsakalias είπε...

Μάνο,

Συνέχισε όπως είσαι, εντάξει;

Ίσως για το θέμα σου είναι ενδιαφέρουσα η μαρτυρία ψυχολόγου που συνεργάστηκε με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Φιλοξενείται στη σελίδα μου www.blog-akis.blogspot.com

Μετά τιμής
Δημήτρης Τσακαλίας
(Συκοφάντης Μπαστούνι)