Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Σχόλιο - Πότε θα παραιτηθεί ο Πολύδωρας;



Δεν έχω καμία πληροφορία. Έχω όμως μία απορία.


Πότε θα παραιτηθεί ο Πολύδωρας ρε παιδιά; Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να αντιδράσει μέσα του αυτή η πουτάνα η ευθυξία; Η μισή Ελλάδα ζητά την παραίτησή σας ΥΠΟΥΡΓΕ...!! Και η άλλη μισή (της Ν.Δ.) όχι ότι θα αντιδράσει αν σας πετάξουν με τις κλωτσιές... Δηλαδή πόσο ξύλο θα ρίξουν ακόμη οι μπάτσοι σας κύριε Πολύδωρα;


Τον Οκτώβριο του 2006 οι μπάτσοι σας με σιδηρογροθιές επιτίθενται στους δασκάλους.


Νωρίτερα, δείρατε τους εργαζομένους λιπασμάτων.


Τον Νοέμβριο του 2006 ξυλοκοπήσατε 3 εποχικούς δασοπυροσβέστες που έκαναν το λάθος να διαμαρτυρηθούν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Λίγο μετά οι συμβασιούχοι που κορόιδεψε η κυβέρνησή σας έφαγαν το ξύλο της ζωής τους έξω από τη Βουλή.


Και ποιός θα ξεχάσει ποτέ τον Κύπριο φοιτητή; Ποιός θα ξεχάσει το απίστευτο ξύλο που ρίξανε τα πρωτοπαλλίκαρά σας στους φοιτητές που διαδήλωναν σ' όλη την Ελλάδα;


Και ειδικά αυτό το 4ο Ομονοίας.... Τι λουλούδι είναι αυτό; Έχει γίνει καταγγελία από Μαροκινή ότι ο σύντροφός της πέθανε από το ξύλο μετά την πολύωρη κράτησή του στο 4ο Ομονοίας.

Δύο μετανάστριες επίσης κατήγγειλαν ξυλοδαρμό πρόσφατα.

Το περιστατικό με τους αλλοδαπούς που βασανίζονται και το τραβάνε στο βιντεάκι είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο.
Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! !


Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να φύγει ένας Υπουργός σ' αυτή τη χώρα; Μήπως οι μπάτσοι έριχναν ξύλο χωρίς να το ξέρει ο Υπουργός; Μήπως το ήξεραν αυτό το βίντεο όλοι οι μπάτσοι αλλά δεν είχε φτάσει στα αυτιά της πολιτικής ηγεσίας; Τότε ας τους διώξουν λόγω βλακείας. Αν τους αρέσει περισσότερο αυτή η αιτιολογία, να τους τη χαρίσουμε.


Αλλά Πολύδωρα δεν ευθύνεσαι εσύ. Ευθύνεται ο Καραμανλής που έπρεπε να σε είχε διώξει νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: