Κυριακή 10 Ιουνίου 2007

Στη Βουλγαρία πωλούνται άνθρωποι σε καλή τιμή

Ο Ρομεο, ο Βούλγαρος μαφιόζος, που πουλάει ανθρώπους, ναρκωτικά και πλαστά χαρτονομίσματα είπε ότι απείλησα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να τον αναγκάσω να πει αυτά που είπε. (post 5/6/2007)

Προχθές στη βουλγαρική εφημερίδα 24 ώρες διαβάσαμε το ακόλουθο δημοσίευμα:
(ευχαριστούμε τη φίλη που το μετέφρασε και μας το έστειλε).


της Μαρία Μπλαγκόεβα

Ο Rωμέο Σαπουντζίεφ από το Σαντάνσκι συμφώνησε να δώσει συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι ALTER έναντι αμοιβής 200 ευρώ. Στη συνέντευξη ο 45χρονος άνδρας δήλωσε ότι μπορεί να βρει πόρνες, να προμηθεύσει ναρκωτικά, να πουλήσει ανθρώπινα όργανα και ακόμα να διαπράξει δολοφονία έναντι αμοιβής. Τις δηλώσεις αυτές έκανε υπό την απειλή ότι η ρώσικη μαφία στην νότια γειτονική μας χώρα θα πικράνει τη ζωή της οικογένειάς του. Αυτό ομολόγησε χθες κατά τη διάρκεια ανάκρισης της αστυνομίας της πόλης. Το βίντεο τραβήχτηκε όχι τώρα αλλά πέρυσι ήταν κατηγορηματικός μπροστά στους εγκληματολόγους ο Romeo. Οι κάτοικοι του Σαντάνσκι θεωρούν ότι το ρεπορτάζ της ελληνικής τηλεόρασης είναι προκλητικό για να υποτιμηθεί το κύρος της πόλης όπου κάθε μήνα την επισκέπτονται 3000 τουρίστες από τη νότια γειτονική μας χώρα.
Χθες στην αστυνομία καρατήθηκαν ένα 24ωρο η Μιγκλένα Βλαντιμίροβα και ο Σάσο Άγγελοφ. Η γυναίκα συμμετείχε στο ίδιο ρεπορτάζ της ελληνικής ρεπορτάζ. Οι δύο συζούν χωρίς να έχουν παντρευτεί.
Ο ξένος ρεπόρτερ δεν είχε διαπιστευτήρια και το δικαίωμα να πάρει τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο Σαντάνσκι εξήγησσαν από την αστυνομία.

Καταλάβατε φαντάζομαι ότι αυτό το τελευταίο το είπε η αστυνομία της Βουλγαρίας.

Έχουν στη διάθεσή τους ένα υλικό καταγεγραμένο με κρυφή κάμερα που αποδεικνύει ότι αυτοί οι τύποι πωλούν ναρκωτικά, τα φέρνουν στην Ελλάδα, πωλούν γυναίκες, νοικιάζουν ανθρώπους, πωλούν πλαστά χαρτονομίσματα και σχολίασαν αρνητικά τη χρήση κρυφής κάμερας. Ε Λ Ε Ο Σ !!! Αλλά γιατί τα λέμε για τους Βούλγαρους; Το ίδιο δεν μας λένε και στην Ελλάδα;
Βουλευτής υποστήριξε ότι η καταγραφή του να παίζει φρουτάκια -όταν ο ίδιος είναι ο Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της Βυλής για την καταπολέμηση του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου- προσβάλλει την ιδιωτική του ζωή!!! Δεν θα πουν τα αντίστοιχα στη Βουλγαρία για να βγουν και από τον κόπο να τα βάλουν με τη μαφία; Δεν βαριέσαι;

1 σχόλιο:

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφεις. Μπορεί να μην τους αρέσει να την ακούνε αλλά την ζουν κάθε μέρα. Ας κάνουν κάτι να την αλλάξουν, αφού θεωρούνται ότι δυσφημίζονται.