Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Είδηση!

Έχουμε νεότερα στο θέμα που είναι πολύ σημαντικότερο απ' όσο φαίνεται.... της ένταξης των κυριών Βάσιας Λόη και Αννίτας Πάνια στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.
ΔΕΝ θα κατεβούν τελικά. Η πρόταση έγινε (και αυτό είναι το θέμα) αλλά ευτυχώς οι κυρίες αποφάσισαν να αρνηθούν ευγενικά και να γυρίσουν την πλάτη στον τύπο (Γ.Καρατζαφέρη) που προσπάθησε να τις γελοιοποιήσει.
Όταν διαβάζουμε στις εφημερίδες δημοσιεύματα με τίτλο: "Λόη και Πάνια κατεβαίνουν με το ΛΑΟΣ" η πρώτη μας αντίδραση είναι εναντίον των κυριών. Τώρα όμως που μάθαμε την αλήθεια, ότι από το πουθενά, κάποια μέρα ένας από το ΛΑΟΣ τηλεφώνησε και τους έκανε πρόταση να μπουν στο ψηφοδέλτιο και μάλιστα την άλλη μέρα το είδαν στις εφημερίδες, πρέπει να συν0μολογήσουμε ότι η κυρία των μεσημεριανών (Λόη) και η κυρία του βραδινού(Πάνια) είναι πολύ εξυπνότερες από τον Γ. Καρατζαφέρη και τουλάχιστον έχουν πολύ υψηλότερο δείκτη πολιτικού πολιτισμού από την Καρατζαφεραδωνοπαρέα. Η Βάσια Λόη απάντησε "μα... είναι δυνατόν;" Και όμως ο Καρατζαφέρης το θεώρησε δυνατό. Και πάει να πάρει θέση στη Βουλή αυτός ο άνθρωπος.
Η Βάσια Λόη κάνει τηλεόραση. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα που κάνει τηλεόραση. Δεν είπε ποτέ ότι είναι συγγραφέας ας πούμε. Ακόμη και τον τίτλο του δημοσιογράφου απαρνήθηκε όταν της την έπεσε το άλλο ιερό τέρας Τέρενς Κουίκ. (αλήθεια σ' αυτόν έκανε κανείς πρόταση;)
Η Πάνια είναι αυτή που είναι, που τη βλέπει το 20 - 30% του ελληνικού λαού και επίσης ποτέ δεν είπε ότι θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα. Άρα αυτές είναι ψώνια ή η Καρατζαφεραδωνοπαρέα είναι για γέλια...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: