Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

Eίδηση!

Γράφεται στις εφημερίδες. Η Βάσια Λόη και η Αννίτα Πάνια κατεβαίνουν με το ΛΑΟΣ στις βουλευτικές εκλογές. Απίστευτο; Και όμως ελληνικό. Πήγαν καλά τα τραγούδια του Παρασκευά και της Μαλάμως, ανέβηκαν τα νούμερα εκπομπής και μπαίνει στη Βουλή ο Καρατζαφέρης. Και μην μου πει κανείς ότι δεν θα έχει ουσιώδες εκλογικό αποτέλεσμα το όνομα της Πάνια στο ψηφοδέλτιο.... Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν θα τη ψηφίσουν, είναι βαθιά νυχτωμένος. Δυστυχώς το εκλογικό σώμα είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου από ότι νομίζουμε. Και στην τελική γιατί να μην μπεί; Προσωπικά τη θεωρώ πολύ εξυπνότερη από τις άλλες μοντέλες του κοινοβουλίου.
Τί θα κάνει; Ό,τι και οι άλλες. Οι άλλες τι κάνουν;
Αξίζει; Γιατί οι άλλες αξίζουν;
Κοιτάξτε λοιπόν που αυτή η λογική (της κατηφόρας) κάποια στιγμή θα βάλει στη Βουλή και τον Μπομπ το Σφουγγαράκη.
Σειρά τώρα έχουν η Γωγούλα, η Φαίη Σκόρδα, ο Μιτς και η Καλομοίρα. Καλά δεν μιλάμε για τον Αρναούτογλου. Αυτόν σίγουρα θα τον παρακαλάνε.

Τώρα λοιπόν έτσι όπως έχουν τα πράγματα - προσέξτε- για να μην φτάσουμε στο σημείο κατάντια να βλέπουμε τη Βάσια Λόη και την Αννίτα Πάνια στη Βουλή, γιατί κατάντια είναι... θα πρέπει αυτές οι κοπέλες να σκεφτούν ώριμα και να αρνηθούν, μιας και οι πολιτικοί μας είναι τελείως ανώριμοι και τους το πρότειναν. Έλεος Αννίτα... μην δεχθείς και τους ξεφτιλίσεις τόσο... Βέβαια, τους χρειάζεται αλλά τι να πεις τώρα.. Αννίτα σώσε την παρτίδα την τελευταία στιγμή και αρνήσου... και από εμάς ό,τι θες.

4 σχόλια:

ion είπε...

Αντε και εις ανώτερα!
Προτείνω Μιχάλη Μόσιο (ταμτάκο) και Σόφη Ζανίνου

Dimitris Tsakalias είπε...

Μεγάλε, έχουν επιλεγείκαι χειρότερες στη Βουλή. Κι εμείς που ψηφίζουμε δεν είμαστε όλοι καλύτεροί τους. Αν δεν υπήρχε και το όριο του 3% θα είχαμε δει στη Βουλή την Ελλάδα όχι μόνο απ' την καλή, όπως τώρα, αλλά κι απ' την ανάποδη, όπως κατά τη γνώμη μου, πρέπει.

Σκέψου να τελειώσεις και τη Νομική, κανείς δεν ξέρει. Εγώ το τελευταίο μάθημα στο Μαθηματικό της Αθήνας το έδωσα και το πέρασα τελειώνοντας την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο.

Μετά τιμής,
Δ.Τ.
Συκοφάντης Μπαστούνι
(Ο ράδιο-κανονικός)

stilitis είπε...

Ίσως να χρειάζεται να πιάσουμε πάτο για να καταλάβουμε κάποια πράγματα...

pølsemannen είπε...

Αηδίες αγαπητέ.

Εάν δεν μπει η Εύη Θώδη στη βουλή το επίπεδο δεν ανεβαίνει. :-PP

Πάντως ο κύριος Μαυροσημαιοφόρος (Καρά - τζαφέρ) ότι μπορεί κανει για να κάνει ντόρο και να μαζέψει ψηφαλάκια από τους πιό ετερόκλητους χώρους...